Forma do ravioli w kwadratach 25 mm x 48 Classic Line - Marcato

Forma do ravioli Marcato na przygotowanie 48 ravioli na raz. 

Klasyczne formy do ravioli Marcato to praktyczne narzędzie do domowej produkcji ravioli, które pozwala przygotować od 12 do 48 sztuk jednocześnie, w zależności od wybranego modelu. Solidny korpus z odlewanego ciśnieniowo aluminium i wałek z litego drewna gwarantują trwałość oraz precyzję. Dzięki różnym rozmiarom i kształtom (kwadratowe i okrągłe), formy te dostosowują się do różnych potrzeb kulinarnych. Łatwe czyszczenie oraz włoska jakość wykonania dodatkowo podkreślają ich funkcjonalność. To doskonały wybór dla miłośników makaronowych dań!

Przygotowywanie makaronu jest łatwe, przyjemne i pełne kreatywności.

RA-Q25X48-CLS
Stan: Dostępny, Wysyłka 2-5 dni roboczych

190,00 zł
Złóż zamówienie
tel. 883 370 908 | e-mail: info@manufakturastylu.pl

Więcej informacji

Klasyczne formy do ravioli Marcato są dostępne w 6 różnych stylach, czterech kwadratowych i dwóch okrągłych:

Duży Okrągły 12szt. (2,2×2,2″)
Okrągłe 24szt. (1,6″ × 1,6″)
Średni Kwadrat 24szt. (2″×2″)
Kwadrat 36szt. (1,4″×1,4″)
Kwadrat 24szt. (1,4″×1,4″)
Kwadrat 48szt. (1″×1″)
Duży Kwadrat 24 szt.

Marcato to światowy lider w produkcji maszyn i akcesoriów do przygotowywania świeżego makaronu, ciastek, pieczywa i pizzy.

Od 1930 roku marka wyróżnia się dbałością o jakość, którą zapoczątkował Otello Marcato – założyciel, który połączył pracę, pasję i kreatywność, tworząc produkty cenione na całym świecie. Marcato promuje zdrowe odżywianie, stawiając na proste i autentyczne składniki, które są fundamentem diety śródziemnomorskiej. Produkty marki zostały stworzone dla osób, które cenią perfekcyjnie wykonane przedmioty i odkrywają radość z przygotowywania smacznych i bezpiecznych posiłków w domu.

Opis

KolekcjaClassic Line
Pojemność48 szt
Długość25 mm
Szerokość25 mm
Materiałaluminium
Mycie ręczneczyszczenie: zdemontować i pozostawić na minimum 30 minut, oczyścić suchą ściereczką
Zestawforma z wałkiem

Produkty powiązane

Nowość Promocja