Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Naczynie do zapiekania ryb na parze “Papillote” od Emile Henry umożliwia proste i łatwe gotowanie wszystkich rodzajów ryb. Ryba jest gotowana delikatnie i równomiernie. Pokrywka zatrzymuje zapachy ryb i tworzy idealne środowisko do gotowania na parze. Ugotowana w całości lub w porcjach ryba pozostanie miękka i delikatna, bez dodatku tłuszczu. Po prostu umieść rybę na środku naczynia, dodaj trochę warzyw i przypraw, zamknij pokrywkę i wstaw do gorącego piekarnika!
Data dostępności:
Naczynie do gotowania ryb na parze 42 × 25 cm czarne - Emile Henry
Naczynie do zapiekania ryb na parze “Papillote” od Emile Henry umożliwia proste i łatwe gotowanie wszystkich rodzajów ryb. Ryba jest gotowana delikatnie i równomiernie. Pokrywka zatrzymuje zapachy ryb i tworzy idealne środowisko do gotowania na parze. Ugotowana w całości lub w porcjach ryba pozostanie miękka i delikatna, bez dodatku tłuszczu. Po prostu umieść rybę na środku naczynia, dodaj trochę warzyw i przypraw, zamknij pokrywkę i wstaw do gorącego piekarnika!
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
Kolekcja akcesoriów kuchennych jest dostępna w wielu kolorach.
Wszystkie produkty Emile Henry są produkowane we Francji, z zachowaniem najwyższych standardów już od 1850 roku.
Produkt jest objęty dziesięcioletnią gwarancją producenta – po zarejestrowaniu zakupu.
Styl | Nowoczesny |
Długość | 42 cm |
Szerokość | 25 cm |
Wysokość | 10 cm |
Kolor | czarny |
Materiał | ceramika |
Mycie w zmywarce: | tak |
Używanie w mikrofali: | tak |
Piekarnik | tak |