Forma do pieczenia Stoneware Joyn Iron w kolorze brązowym. Joyn z Arzberg to radość i wspólnota. Radość z bycia razem, spożywania posiłków i spędzania czasu w szczęściu. Drobne pionowe reliefy zastosowane zarówno w różowym, jasnoszarym i białym kolorze nadają porcelanie niepowtarzalną strukturę. Części serwisowe wykonane z ciepłego drewna dębowego nadają kolekcji Arzberg Joyn naturalnie...
Forma do pieczenia Stoneware Joyn Iron w kolorze brązowym. Joyn z Arzberg to radość i wspólnota. Radość z bycia razem, spożywania posiłków i spędzania czasu w szczęściu. Drobne pionowe reliefy zastosowane zarówno w różowym, jasnoszarym i białym kolorze nadają porcelanie niepowtarzalną strukturę. Części serwisowe wykonane z ciepłego drewna dębowego nadają kolekcji Arzberg Joyn naturalnie...
Zestaw do pizzy Emile Henry dla miłośników pizzy - duży kamień do pizzy oraz drewniana łopatka, dzięki której z łatwością zsuniesz przygotowaną pizzę na kamień umieszczony rozgrzanym piekarniku. Kamień z ogniotrwałej ceramiki, pozwala na zrobienie pysznej pizzy ze złotą, chrupiącą skórką jak w tradycyjnym piecu do pizzy. Gładka powierzchnia jest idealna do zagniatania i rozciągania ciasta. Duże...
Prostokątne naczynie do zapiekania Emile Henry idealnie nadaje się do eleganckiego serwowania zapiekanek. Kształtne linie i uniesione do góry uchwyty sprawiają ułatwiają wyjmowanie i przenoszenie z piekarnika bezpośrednio na stół. Ceramika zapewnia równomierne rozprowadzanie ciepła i doskonałą odporność na zmiany temperatury, dzięki czemu potrawa może przejść prosto z zamrażarki do gorącego...
Kamień do pizzy Emile Henry dla miłośników pizzy. Wykonany z ogniotrwałej ceramiki, pozwala ona na zrobienie pysznej pizzy ze złotą, chrupiącą skórką jak w tradycyjnym piecu do pizzy. Podgrzej kamień przed umieszczeniem pizzy na kamieniu. Żłobienia na kamieniu pozwalają na przepływ powietrza pod pizzą, pomagając stworzyć chrupiącą skórkę. Podwyższona krawędź zapobiega zsuwaniu się pizzy z...
Naczynie do pieczenia od Emile Henry pozwala na idealne przyrządzenie dużego drobiu czy pieczeni do 5 kg bez brudzenia piekarnika. Wyjątkowy kształt zapewnia doskonałe rozprowadzenie ciepła podczas gotowania: mięso pozostaje miękkie i wilgotne, a skórka staje się chrupiąca. Nie ma potrzeby podsmażania mięsa; zaokrąglona pokrywa naturalnie wspomaga ciągły przepływ pary podczas gotowania. Po...
Naczynie do zapiekania ryb na parze “Papillote” od Emile Henry umożliwia proste i łatwe gotowanie wszystkich rodzajów ryb. Ryba jest gotowana delikatnie i równomiernie. Pokrywka zatrzymuje zapachy ryb i tworzy idealne środowisko do gotowania na parze. Ugotowana w całości lub w porcjach ryba pozostanie miękka i delikatna, bez dodatku tłuszczu. Po prostu umieść rybę na środku naczynia, dodaj...
Naczynie do zapiekania od Emile Henry do przygotowywania serów do podania na gorąco: przystawek na bazie stopionego brie, mini fondue lub francuskiej kolacji typu „raclette”. Po prostu włóż ser do naczynia, dodaj słodki lub pikantny dodatek, zamknij pokrywkę i wstaw do piekarnika. Po upieczeniu podaj naczynie z pysznym daniem bezpośrednio na stół. Praktyczna pokrywka pomaga utrzymać wilgotność...
Gładki kamień do pizzy Emile Henry dla miłośników pizzy. Wykonany z ogniotrwałej ceramiki, pozwala ona na zrobienie pysznej pizzy ze złotą, chrupiącą skórką jak w tradycyjnym piecu do pizzy. Gładka powierzchnia jest idealna do zagniatania i rozciągania ciasta, a także do ozdabiania pizzy. Pozostaje tylko umieścić ją w piekarniku, aby uzyskać przyjemną chrupiącą skórkę. Duże uchwyty sprawiają,...
Prostokątne naczynie do tarty Emile Henry jest idealne do przygotowywania pysznych quiche, ciast i tart. Wyjątkowo elegancki wygląd, odpowiednia głębokość i płaskie dno ułatwiające podawanie i czyszczenie nadaje nowy wymiar Twoim ulubionym przepisom. Podawane bezpośrednio na stole, najbardziej klasyczne receptury nabiorą współczesnego, nowoczesnego wyglądu. Jego prostokątny kształt i wysokie...
Prostokątne naczynie do tarty Emile Henry jest idealne do przygotowywania pysznych quiche, ciast i tart. Wyjątkowo elegancki wygląd, odpowiednia głębokość i płaskie dno ułatwiające podawanie i czyszczenie nadaje nowy wymiar Twoim ulubionym przepisom.
Głębokie naczynie do tarty od Emile Henry jest idealne do przygotowywania pysznych quiche, ciast i tart. Wyjątkowo elegancki wygląd, piękne zaokrąglenia, odpowiednia głębokość i płaskie dno ułatwiające podawanie i czyszczenie.
Miseczki do crème brûlée od Emile Henry mają idealnie płaską powierzchnię i średnicę 12 cm, idealne do karmelizacji cukru za pomocą palnika. Niezależnie od tego, czy jest to crème brûlée z koziego sera z miodem, kruszonka z pomidorów i mozarelli jako przystawka, czy też tradycyjny crème brûlée na deser, za każdym razem uzyskasz doskonały rezultat.Miseczki są dość płytkie, aby zapewnić...
Miska typu ramekin N°10 Emile Henry jest idealna do zapiekania i duszenia małych, pojedynczych porcji potraw. Do sufletów, muffinek czy zapiekanych ziemniaczków, które szybko podasz na stół i od razu możesz delektować się ulubioną potrawą jednocześnie będą ładnie wyglądać. Naturalny materiał zapewnia równomierne gotowanie, bez wysychania, zapewniając idealny rezultat za każdym razem. Miseczki...
Miska typu ramekin N°9 Emile Henry jest idealna do zapiekania i duszenia małych, pojedynczych porcji potraw. Do sufletów, muffinek czy zapiekanych ziemniaczków, które szybko podasz na stół i od razu możesz delektować się ulubioną potrawą jednocześnie będą ładnie wyglądać. Naturalny materiał zapewnia równomierne gotowanie, bez wysychania, zapewniając idealny rezultat za każdym razem. Miseczki...
Miska typu ramekin N°8 Emile Henry jest idealna do zapiekania i duszenia małych, pojedynczych porcji potraw. Do sufletów, muffinek czy zapiekanych ziemniaczków, które szybko podasz na stół i od razu możesz delektować się ulubioną potrawą jednocześnie będą ładnie wyglądać. Naturalny materiał zapewnia równomierne gotowanie, bez wysychania, zapewniając idealny rezultat za każdym razem. Miseczki...
Eleganckie naczynie do zapiekania Emile Henry. Idealne na zapiekanki, musaka, pieczone lub faszerowane warzywa. Wykonany z ceramiki równomiernie rozprowadza ciepło, odporne i wytrzymałe, może być również używane na grillu czy w kuchence mikrofalowej do podgrzewania lub rozmrażania. Dzięki zastosowaniu naturalnego materiału utrzymuje ciepło potraw na stole. Obfity i elegancki kształt naczynia...
Prostokątne naczynie do zapiekania Emile Henry idealnie nadaje się do eleganckiego serwowania zapiekanek. Kształtne linie i uniesione do góry uchwyty sprawiają ułatwiają wyjmowanie i przenoszenie z piekarnika bezpośrednio na stół. Ceramika zapewnia równomierne rozprowadzanie ciepła i doskonałą odporność na zmiany temperatury, dzięki czemu potrawa może przejść prosto z zamrażarki do gorącego...
Prostokątne naczynie do zapiekania Emile Henry idealnie nadaje się do eleganckiego serwowania zapiekanek. Kształtne linie i uniesione do góry uchwyty sprawiają ułatwiają wyjmowanie i przenoszenie z piekarnika bezpośrednio na stół. Ceramika zapewnia równomierne rozprowadzanie ciepła i doskonałą odporność na zmiany temperatury, dzięki czemu potrawa może przejść prosto z zamrażarki do gorącego...
Prostokątne naczynie do zapiekania Emile Henry idealnie nadaje się do eleganckiego serwowania zapiekanek. Kształtne linie i uniesione do góry uchwyty sprawiają ułatwiają wyjmowanie i przenoszenie z piekarnika bezpośrednio na stół. Ceramika zapewnia równomierne rozprowadzanie ciepła i doskonałą odporność na zmiany temperatury, dzięki czemu potrawa może przejść prosto z zamrażarki do gorącego...
Prostokątne naczynie do zapiekania Emile Henry idealnie nadaje się do eleganckiego serwowania zapiekanek. Kształtne linie i uniesione do góry uchwyty sprawiają ułatwiają wyjmowanie i przenoszenie z piekarnika bezpośrednio na stół. Ceramika zapewnia równomierne rozprowadzanie ciepła i doskonałą odporność na zmiany temperatury, dzięki czemu potrawa może przejść prosto z zamrażarki do gorącego...
Owalne naczynie do zapiekania Emile Henry idealnie nadaje się do eleganckiego serwowania zapiekanek czy pieczonego mięsa. Kształtne linie i uniesione do góry uchwyty sprawiają ułatwiają wyjmowanie i przenoszenie z piekarnika bezpośrednio na stół. Ceramika zapewnia równomierne rozprowadzanie ciepła i doskonałą odporność na zmiany temperatury, dzięki czemu potrawa może przejść prosto z zamrażarki...
Owalne naczynie do zapiekania Emile Henry idealnie nadaje się do eleganckiego serwowania zapiekanek czy pieczonego mięsa. Kształtne linie i uniesione do góry uchwyty sprawiają ułatwiają wyjmowanie i przenoszenie z piekarnika bezpośrednio na stół. Ceramika zapewnia równomierne rozprowadzanie ciepła i doskonałą odporność na zmiany temperatury, dzięki czemu potrawa może przejść prosto z zamrażarki...
Naczynie do pieczenia od Emile Henry pozwala na idealne przyrządzenie dużego drobiu czy pieczeni do 5 kg bez brudzenia piekarnika. Wyjątkowy kształt zapewnia doskonałe rozprowadzenie ciepła podczas gotowania: mięso pozostaje miękkie i wilgotne, a skórka staje się chrupiąca. Nie ma potrzeby podsmażania mięsa; zaokrąglona pokrywa naturalnie wspomaga ciągły przepływ pary podczas gotowania. Po...